Babynest

Tyvärr  syr jag inte babynest på beställning just nu.
Välkommen längre fram.

retroneste_frilagdMina babynest är välsydda, med tjock madrass och tjockt stoppad kant – flera av dem som du hittar på annonsmarknaden har i min smak helt för mjuk kant (som man kan rulla över) och ofta alldeles för tunn madrass i botten. En tjock madrass i botten ger stabilitet och gör det möjlighet att flytta nestet med ett sovande barn i (försiktigt förstås men vi själva bar ofta babynestet (med dottern i) från soffan till sängen.

Jag använder material av högsta kvalité till mina babynest och har många nöjda kunder som vittnar om omsorgen jag lägger på hela affären, från beställning till leverans. Lilla Vilda är ett registrerat företag så om du väljer att handla av mig, kan du känna dig trygg med att jag följer konsumentverkets regler.

Fakta:
Yttermått ca 43 x 74 cm. Madrassens mått: ca 28 x 69 cm. Kanten är stoppad med polyestervadd och bottenmadrassen av 3-4 cm tjock skumgummi (tas ut vid tvättning, se bild). Tvättas i maskin, 40 grader och sedan gärna torktumling på låg värme. (Madrassen tvättas för hand.)

Se till att barnet ligger på rygg eller sidan, dra åt nestet så det blir lagom trångt och mysigt. Snöret stoppas in under madrassen. Obs! Lämna aldrig barn, som kan krypa eller rulla runt, obevakade. Kan även användas för att träna magläge när babyn blir lite äldre.

Nennes babynestNennes babynestNennes babynest - madrass

Frakt
Frakt med Schenker tar oftast 3-5 dagar och kostar 120:- inkl emballage och är spårbart om något skulle hända på vägen. Mina babynest är välstoppade och väger nog mer än många andras, jag kan inte skicka dem med posten pga detta. Två babynest kan skickas tillsammans för en fraktkostnad. Avhämtning i Ystad är också möjligt om det önskas.

Betalningsvillkor
Betalas till mitt konto i förskott i samband med leverans. Alla priser inkl. moms.

Exempel på babynest som jag har sytt

turkost
tilda retrotilda2
redstar neste_sv_medium neste_red_medium
army2  vitsvart marinprick