Lilla Vildas Babynest – info

Jag syr babynest i mån av tid  och tyvärr finns det inte alltid babynest till salu. Vill du att jag ska meddela när nya är klara så skicka gärna ett mail till mig på info@lillavilda.com
Läs här vad tidigare kunder säger!

Mina babynest är välsydda, med tjock madrass och tjockt stoppad kant – flera av dem som du hittar på annonsmarknaden har i min smak helt för mjuk kant (som man kan rulla över) och ofta alldeles för tunn madrass i botten. En tjock madrass i botten ger stabilitet och gör det möjlighet att flytta nestet med ett sovande barn i (försiktigt förstås men vi själva bar ofta babynestet (med dottern i) från soffan till sängen.

Babynest 2

Jag använder nmaterial av högsta kvalité till mina babynest och har många nöjda kunder som vittnar om omsorgen jag lägger på hela affären, från beställning till leverans. Lilla Vilda är ett registrerat företag så väljer du att handla av mig, kan du känna dig trygg med att jag följer konsumentverkets regler / distansköplagen. Komplett information hittar du här. Denna trygghet har du inte om du väljer att handla hos en privatperson. Jag betalar moms och skatt på det jag säljer och ibland kan det vara svårt att hålla priserna med samma nivå som de som syr ”svart”, men jag kan garantera att mina babynest är mycket prisvärda! De ev. babynest som finns för leverans just nu hittar du här!

retroneste_frilagd

Fakta:
Yttermått ca 43 x 74 cm. Madrassens mått: ca 28 x 69 cm. Kanten är stoppad med polyestervadd och bottenmadrassen av 3-4 cm tjock skumgummi (tas ut vid tvättning, se bild). Tvättas i maskin, 40 grader och sedan gärna torktumling på låg värme. (Madrassen tvättas för hand.)

Se till att barnet ligger på rygg eller sidan, dra åt nestet så det blir lagom trångt och mysigt. Snöret stoppas in under madrassen. Obs! Lämna aldrig barn, som kan krypa eller rulla runt, obevakade. Kan även användas för att träna magläge när babyn blir lite äldre.

Nennes babynestNennes babynestNennes babynest - madrass

Tillbehör, säljs endast till kunder som köper/köpt babynest av mig:
Skyddsväska/kasse till babynest (enfärgad)
Lakan till babynest (enfärgat)
Örngott (till kudde i ”vagnstorlek” passar att ha i babynestet)

Frakt
Frakt med Schenker tar oftast 3-5 dagar och kostar 100:- inkl emballage och är spårbart om något skulle hända på vägen. Mina babynest är välstoppade och väger nog mer än många andras, jag kan inte skicka dem med posten pga detta. Två babynest kan skickas tillsammans för denna fraktkostnad. Avhämtning utanför Ystad och oftast Malmö är också möjligt om det önskas.

Betalningsvillkor
Betalas till mitt konto i förskott i samband med leverans. Alla priser inkl. moms.
Kompletta köpvillkor här.

Här finns eventuella babynest som kan köpas nu.

Exempel på babynest som jag har sytt

turkost
tilda tilda2 rosa
redstar neste_lime neste_sv_medium neste_red_medium kombi retro svartprick rodprick vitsvart marinprick gronprick army2 babynest stars (1) babynest enfargade (1) babynest prick babynest enfargade beige blommig

Tveka inte att fråga om ni undrar något! Välkommen med din beställning via e-post.