Babynest

Tyvärr  syr jag inte babynest på beställning just nu.
Lägger upp färdigsydda då och då. Använder endast återbrukade bomullstyger.

retroneste_frilagdMina babynest är välsydda, med tjock madrass och tjockt stoppad kant – flera av dem som du hittar på annonsmarknaden har i min smak helt för mjuk kant (som man kan rulla över) och ofta alldeles för tunn madrass i botten. En tjock madrass i botten ger stabilitet och gör det möjlighet att flytta nestet med ett sovande barn i (försiktigt förstås men vi själva bar ofta babynestet (med dottern i) från soffan till sängen.

Fakta:
Yttermått ca 43 x 74 cm. längre än de flesta på marknaden. Madrassens mått: ca 28 x 69 cm. Kanten är stoppad med vadd och bottenmadrassen består av 3-4 cm tjock skumgummi (tas ut vid tvättning, se bild). Tvättas i maskin, 40 grader och sedan gärna torktumling på låg värme. (Madrassen tvättas för hand.)

Se till att barnet ligger på rygg eller sidan, dra åt nestet så det blir lagom trångt och mysigt. Snöret stoppas in under madrassen. Obs! Lämna aldrig barn, som kan krypa eller rulla runt, obevakade. Kan även användas för att träna magläge när babyn blir lite äldre.

Nennes babynestNennes babynestNennes babynest - madrass

Frakt
Frakt med DHL tar oftast 3-5 dagar och kostar 130:- inkl emballage och är spårbart om något skulle hända på vägen. Två babynest kan skickas tillsammans för en fraktkostnad. Avhämtning i Ystad är också möjligt om det önskas.

Betalningsvillkor
Betalas till mitt konto i förskott i samband med leverans. Alla priser inkl. moms.

babynest