Kepsmössor

Samma passform som våra vanliga mössor, men med skärm och något justerad höjd. Skärmen kan vikas upp eller in när det inte är soligt.

Pris (frakt tillkommer):

  • Ofodrad meps barnstorlek  (stl 40-54) 229:-
    Fodrad med ull eller ekologisk GOTS-märkt bomullsfleece meps barnstorlek 269:-
  • Ofodrad meps vuxenstorlek 249:-
    Fodrad med ull eller ekologisk GOTS-märkt bomullsfleece meps  vuxen 289:-
    För vändbar i 2 mönstrade tyger tillkommer 20:-  För baggymodell (dvs med  ”häng/pös”) tillkommer 20:- för ofodrade och 30:- för fodrade på priserna ovan. Namntryck/reflextryck +50:-

kepsmössa

Storlekar
3-6 mån = 42-44 cm
7-12 mån = 44-46 cm
1-2 år = 46-50cm
2-4år = 50-52 cm
4-7 år =52-54 cm
6-10 år = 54-56 cm (kan oftast även ha damstl)

Mössor mäts vanligtvis i centimeter och anger huvudets omkrets vid öronen på barnet. Jag har angett riktlinjer för vilka storlekar som passar i olika åldrar, men det är så klart olika så mät gärna om du har möjlighet. För vuxna rekommenderar jag oftast stl 56/58 för dam eller 58/60 herr. Är du osäker på vilken storlek du ska välja så brukar den mindre bli bättre – mössor töjer sig när man använder dem. Tygerna är mycket stretchiga och mössorna brukar passa länge.

Mössor mäts  i centimeter och för barnmössa behöver vi veta ålder eller helst huvudets omkrets på barnet. Är du osäker på vilken storlek du ska välja så brukar den mindre bli bättre – mössor töjer sig när man använder dem. Tygerna är mycket stretchiga och mössorna brukar passa länge.

Beställ via mail. Våra köpvillkor hittar du här. Vi behöver följande info:
1.    Välj tyg (se vanlig mössa). Mössorna är inte färdiga utan sys efter hand.
2.    Storlek?
3.    Vanlig eller baggy?
5.    Leveransadress
5.    Ha koll att du får svar på ditt mail inom ett par dagar, annars har din förfrågan inte kommit fram. I mitt mail får du info om betalning (swish eller bankgiro i förskott) och leveranstid. Vid betalning glöm inte uppge ditt namn!
7.    Jag syr och skickar mössan. Om det uppstår problem – kontaktar du mig så försöker vi lösa det!

Tvättråd

På ofodrade kan man mot tillägg kombinera 2 mönstrade tyger:

kepsmössa2