Kepsmössor

Vi erbjuder färdigsydda kepsmössor- syr ej dessa på beställning!  Följ oss på Instagram och /eller facebook för uppdateringar om när de är klara för leverans.

kepsmössa

  • Ofodrad meps barnstorlek  (stl 40-54) 250:-
    Fodrad med ull eller ekologisk GOTS-märkt bomullsfleece meps barnstorlek 300:-
  • Ofodrad meps vuxenstorlek/stora barn fr stl 54-  280:-
    Fodrad med ull eller ekologisk GOTS-märkt bomullsfleece meps  vuxen (fr storlek 54)  350:- För vändbar i 2 mönstrade tyger tillkommer 25:-  För baggymodell (dvs med  ”häng/pös”) tillkommer 20:- för ofodrade och 35:- för fodrade på priserna ovan.

Vi erbjuder färdigsydda kepsmössor i mån av tid – syr ej dessa på beställning!  Följ oss på Instagram och /eller facebook för uppdateringar om när de är klara för leverans.

Samma passform som våra vanliga mössor, men med skärm och något justerad höjd. Skärmen kan vikas upp eller in när det inte är soligt.

Storlekar
3-6 mån = 42-44 cm
7-12 mån = 44-46 cm
1-2 år = 46-50cm
2-4år = 50-52 cm
4-7 år =52-54 cm
6-10 år = 54-56 cm (kan oftast även ha damstl)

Mössor mäts vanligtvis i centimeter och anger huvudets omkrets vid öronen på barnet. Jag har angett riktlinjer för vilka storlekar som passar i olika åldrar, men det är så klart olika så mät gärna om du har möjlighet. För vuxna rekommenderar jag oftast stl 56/58 för dam eller 58/60 herr. Är du osäker på vilken storlek du ska välja så brukar den mindre bli bättre – mössor töjer sig när man använder dem. Tygerna är mycket stretchiga och mössorna brukar passa länge.

Mössor mäts  i centimeter och för barnmössa behöver vi veta ålder eller helst huvudets omkrets på barnet. Är du osäker på vilken storlek du ska välja så brukar den mindre bli bättre – mössor töjer sig när man använder dem. Tygerna är mycket stretchiga och mössorna brukar passa länge.

meps