Kepsmössor

Samma passform som våra vanliga mössor, men med skärm och något justerad höjd. Skärmen kan vikas upp eller in när det inte är soligt.

JUST NU samlar jag ihop några beställningar som ska sys inom 2-3 veckor (syr flera åt gången), maila om du också vill vara med med en beställning.

kepsmössa

Pris (frakt INGÅR):

  • Ofodrad meps barnstorlek  (stl 40-54) 250:-
    Fodrad med ull eller ekologisk GOTS-märkt bomullsfleece meps barnstorlek 300:-
  • Ofodrad meps vuxenstorlek/stora barn fr stl 54-  280:-
    Fodrad med ull eller ekologisk GOTS-märkt bomullsfleece meps  vuxen (fr storlek 54)  350:- För vändbar i 2 mönstrade tyger tillkommer 25:-  För baggymodell (dvs med  ”häng/pös”) tillkommer 20:- för ofodrade och 35:- för fodrade på priserna ovan.
    Namntryck/reflextryck +50:-

Storlekar
3-6 mån = 42-44 cm
7-12 mån = 44-46 cm
1-2 år = 46-50cm
2-4år = 50-52 cm
4-7 år =52-54 cm
6-10 år = 54-56 cm (kan oftast även ha damstl)

Mössor mäts vanligtvis i centimeter och anger huvudets omkrets vid öronen på barnet. Jag har angett riktlinjer för vilka storlekar som passar i olika åldrar, men det är så klart olika så mät gärna om du har möjlighet. För vuxna rekommenderar jag oftast stl 56/58 för dam eller 58/60 herr. Är du osäker på vilken storlek du ska välja så brukar den mindre bli bättre – mössor töjer sig när man använder dem. Tygerna är mycket stretchiga och mössorna brukar passa länge.

Mössor mäts  i centimeter och för barnmössa behöver vi veta ålder eller helst huvudets omkrets på barnet. Är du osäker på vilken storlek du ska välja så brukar den mindre bli bättre – mössor töjer sig när man använder dem. Tygerna är mycket stretchiga och mössorna brukar passa länge.

Maila vid intresse så får du aktuell leveranstid på mepsar. Dessa sys i omgångar, så därför kan det för vissa gå snabbt till leverans och någon får vänta lite längre. Våra köpvillkor hittar du här. Vi behöver följande info:
1.   Önskat tyg?
2.    Storlek?
3.    Vanlig eller baggy?
5.    Leveransadress
5.    Ha koll att du får svar på ditt mail inom ett par dagar, annars har din förfrågan inte kommit fram. I mitt mail får du info om betalning (swish eller bankgiro i förskott) och leveranstid.
7.    Vi syr och skickar mössan.
Ha koll att du får svar på ditt mail inom ett par dagar, annars har din förfrågan inte kommit fram. I mitt mail får du info om betalning (swish eller bankgiro i förskott) och leveranstid. Vid betalning glöm inte uppge ditt namn!

meps