Om oss

JennyVälkommen till Vilda

Jag har arbetat med grafisk design sedan 1995. Mitt företag – det startade jag 2011. Idag arbetar jag dels som konsult och hjälper företag med både övergripande marknadsföring och mer konkreta uppdrag som annonser, illustrationer, broschyrer, hemsida eller en ny logotype. På senare tid har jag även tagit uppdrag inom styling/kostym för fotografering/film. Läs mer om vad jag kan erbjuda som grafisk formgivare här.

Sytt det har jag alltid gjort, till försäljning sedan 2011. 2018 kompletterade jag min utbildning med att läsa skrädderi och tillskärning. Med varumärkena heter Lilla Vilda och Vilda vill jag kombinera kärleken för färg, form och hållbarhet. Vilda-plaggen är handgjorda i Sverige, av tyger som är snälla för miljön. De sys i mycket liten upplaga och all sömnad utförs av mig personligen. Vid inköp av nya material så väljs ekologiskt, GOTS och OEKO-Tex om det finns att tillgå och jag arbetar även gärna med återbrukade tyger.

Du kan beställa direkt av oss, kontakt via epost eller  färdigsydda plagg via vår återförsäljare Maria Liliegren på Per Helsas gård i Ystad. Vill du ha något uppsytt så kan du oftast räkna med minst 1 månads väntan, (kortare tid på småsaker). Ateljén finns i Ystad, Skåne – kunderna finns i hela Europa. Aktuell produktionstid hittar du under köpvillkor.

Välkommen med din förfrågan!
Du når mig bäst via e-post till info@lillavilda.com 

Med vänlig hälsning,
Jenny Sjöö