Grafisk Formgivning

Stort intresse för helhet, hållbarhet och individen.

Jag är en trygg partner som jobbat med formgivning och grafisk produktion i många år. Jag lär mig hela tiden nya saker, det är det roligaste med att ta uppdrag som frilansare. Du som kund kan ditt företag bäst och tillsammans tar vi fram allt du behöver från idé till färdigt material. Jag engagerar mig – hos mig är det lilla företaget lika viktigt som det stora. Ateljen finns i Ystad, Skåne men kunderna finns överallt.

I grunden har jag en grafisk tryckmediautbildning och jag har arbetat med grafisk produktion i över 20 år. Jag har varit anställd i flera olika branscher bl a inom butik, trädgårdsanläggning, motorsport, kosmetik och senast har jag arbetat med tandvårdsprodukter.

Jag är pålitlig och punktlig, lyssnar och levererar.

En av mina största styrkor är att jag utöver formgivning också arbetar med originalproduktion, foto, bildretusch och har tryckteknisk kompetens. Det förenklar och ger trygghet för alla inblandade. Jag månar om enkel och hållbar kommunikation och låter dig som  kund vara delaktig (om så önskas) i alla led av arbetet.

Grafisk Design/ Layout/ Formgivning, Illustration, Retusch, Bildbehandling, Bildmanipulation, Fotografering, Styling, Reklam, Marknadsföring, Kommunikation, Multimedia, Webbdesign och Sociala Medier. Applikationer: Adobe CC, Cumulus, Microsoft Office, WordPress.

Arbetat just nu med en ny sida och en digital Portfolio. Nedan visar jag snabbt ihopsatt ett litet utdrag av arbeten som jag har gjort. Maila redan i dag så kan vi diskutera vad jag kan göra för just dig. Hör av dig så diskuterar vi förutsättningslöst.

Ni når mig bäst via e-post till info@lillavilda.com 
Välkommen med din förfrågan!
Med vänlig hälsning,
Jenny Sjöö

Exempel:

TePe Munhygienprodukter

Anställd på TePe i ca 9 år som grafisk formgivare. All produktion på TePe sker inhouse, har producerat alla där förekommande sorters marknadsföringsmaterial såsom visitkort, mässmontrar, produktkataloger, säljblad, banners, flyers, posters, displays etc. Här följer några få exempel, på vissa exempel har jag gjort original, andra layout/original/bildretusch.

Annonser

Katalog och broschyrer, konsument & B2B

Katalog och broschyrer konsument & B2B

Kullander AB

Produktion som frilansare. Annonser konsument (även prislistor, säljblad, butiksmaterial etc).

Ring Knutstorp

Produktion som frilansare. Posters, annonser (även flyers, säljblad, inbjudningar etc). STCC gör en skiss för ungefärlig layout för säsongens marknadsmaterial , jag har gjort original/produktion utifrån det.

Granngården

Produktion som frilansare. Anställd på Granngården tidigare och tog då fram broschyrer, butiksmaterial,
annonser, säljblad, etc

Illustrationer

Egna varumärket Vilda

Med Vilda vill jag kombinera kärleken för färg och form med hållbarhet. Plaggen har hög kvalitet och tillverkas i liten upplaga i tyger snälla mot miljön. Vilda registrerades 2017 och har fokus på vuxenplagg, har även varumärket Lilla vilda sedan 2011 med barnkläder. Självklart har jag gjort logotype och hemsida, visitkort, fakturamall, följebrev etc