Om Lilla Vilda


Välkommen till Lilla Vilda!

Jenny

Lilla Vilda och Vilda är registrerade varumärken.
F-skatt och momsregistrerat. Ägare: Jenny Sjöö
Företagets hemort: Ystad, Sverige
Ateljé & butik: Stora Östergatan 40, 27134 Ystad (Per Helsas gård)
Epost: info@lillavilda.com 

Jag som driver Lilla Vilda heter Jenny Sjöö, designer, klänningsmakare och sömmerska. Har arbetat med grafisk design sedan 1995, sytt det har jag gjort sen jag satt i mormors knä. Mitt företag det startade jag 2011, först vid sidan om heltidstjänst och med företaget hemifrån – numera på heltid med egen butik i Per Helsas Gård utmed gågatan i Ystad.

2018 kompletterade jag min designutbildning med att på deltid läsa skrädderi och tillskärning. Sedan dess driver jag företaget på heltid, våren 2020 flyttade vi ateljén till Per Helsas Gård, och öppnade en fysisk butik som ett komplement till vår webbshop. Det är fortfarande jag som utför all sömnad på kläderna i vårt eget varumärke Lilla Vilda, därför kan leveranstiderna variera.

Med varumärkena Lilla Vilda och Vilda vill jag kombinera kärleken för färg, form och hållbarhet. Vilda-plaggen är handgjorda i Sverige, av tyger som är snälla för miljön. Vid inköp av nya material så väljs helst ekologiskt, annars OEKO-Tex textil och vi arbetar självklart gärna med återbrukade tyger från 60-70 talet. Idéerna kommer ofta från gamla filmer, vintageklänningar och svunnen tid. 

Välkommen med din förfrågan!
Du når oss bäst via e-post till info@lillavilda.com skriv vad det gäller så hör vi av oss inom kort.

Med vänlig hälsning,
Jenny Sjöö