Om Lilla Vilda


Välkommen till Lilla Vilda!

Jenny

Lilla Vilda och Vilda är registrerade varumärken.
F-skatt och momsregistrerat. Ägare: Jenny Sjöö
Företagets hemort: Ystad, Sverige
Ateljé & butik: Stora Östergatan 40, 27134 Ystad (Per Helsas gård)
Epost: info@lillavilda.com 

Jag som driver Lilla Vilda heter Jenny Sjöö, designer och sömmerska. Har arbetat med grafisk design sedan 1995, sytt det har jag gjort sen jag satt i mormors knä. Mitt företag det startade jag 2011, först vid sidan om heltidstjänst och med företaget hemifrån – numera på heltid med egen butik på gågatan i Ystad.

2018 kompletterade jag min designutbildning med att på deltid läsa skrädderi och tillskärning. Sedan dess driver jag företaget på heltid, våren 2020 flyttade vi ateljén till gågatan i Ystad, och öppnade en fysisk butik som ett komplement till vår webbshop. Det är fortfarande jag som utför all sömnad på kläderna i vårt eget varumärke Lilla Vilda, därför kan leveranstiderna variera.

Med varumärkena Lilla Vilda och Vilda vill jag kombinera kärleken för färg, form och hållbarhet. Vilda-plaggen är handgjorda i Sverige, av tyger som är snälla för miljön. Vid inköp av nya material så väljs helst ekologiskt, annars OEKO-Tex textil och vi arbetar självklart gärna med återbrukade tyger från 60-70 talet. Idéerna kommer ofta från gamla filmer, vintageklänningar och svunnen tid. 

Välkommen med din förfrågan!
Du når oss bäst via e-post till info@lillavilda.com skriv vad det gäller så hör vi av oss inom kort.

Med vänlig hälsning,
Jenny