Lilla Vildas klänningar

Våra klänningar designas, ritas och sys i vår egen ateljé i Ystad. Vi säljer färdigsydda klänningar i vår egen butik samt via sociala medier. Varje månad (ej maj-aug) tar vi i mån av tid ett mycket begränsat antal beställningar, då främst som förhandsbokningar.

Vid beställningssömnad så väljer du en av våra designs och därefter önskad halsringning, ärmar, detaljer, längd etc. Fickor kan väljas till på alla klänningsmodeller. Behöver du hjälp så är det bara att höra av dig. Vi granskar alla ordrar manuellt och återkommer med eventuella frågor från ateljén innan ordern godkänns. Skicka gärna med dina mått så att vi kan dubbelkolla storleksvalet, de fasta priserna avser storlekarna i vår måttabell.

Aktuell produktionstid hittar du under Köpvillkor.

Går det inte att beställa uppsömnad så beror det på att ateljén är fullbokadanmäl dig gärna till vårt nyhetsmail så får du besked när vi har plats för nya sömnadsuppdrag. Plagg som är tänkta att älskas och användas i många år, är värda att vänta på om du frågar oss.

Önskar du något utöver det som finns i webbshopen – vill ha ett annat tyg, andra mått, behöver hjälp med modellval, få prisförslag på ett unikt plagg osv? Vi kan i ibland i mån av tid skapa ett helt unikt plagg efter dina önskemål. Dessa plagg tar längre tid att designa och sy – pris på offert. Tveka inte att maila oss, tillsammans skapar vi ditt önskeplagg!

Exempelbilder (ej aktuella tyger)

Massor av inspiration och bilder finns på vår Instagramsida @lillavilda – följ oss gärna där!

Matcha barnen?

Klänningar (och tröjor) till barn säljs endast i samband med beställning av vuxenplagg, kontakta oss för mer information.

Några av alla härliga kundbilder