Klänningar

Välj en av våra designs och önskad halsringning, ärm, fickor, eller inte, längd etc. Behöver du hjälp är det bara att höra av dig. Vi granskar alltid alla ordrar manuellt och återkommer med eventuella frågor från ateljén innan ordern går igenom. Funkar ingen av våra storlekar? Lugn! Vi kan måttanpassa om det behövs.

Vill du välja och vraka fritt bland hela vårt modellutbud och i bland alla våra lagertyger, önskar unika detaljer som t ex krage, utsvängda armar, spets, volanger etc så kan vi skapa ett helt unikt plagg efter dina önskemål. Dessa plagg tar längre tid att designa och sy, begär offert.

Alla plagg sys efter beställning! Aktuell produktionstid hittar du under Köpvillkor – följ oss gärna på sociala medier för uppdateringar. Plagg som är tänkta att älskas och användas i många år, är värda att vänta på om du frågar oss.

Här hittar du aktuella förhandsbokningar – vi har valt modell och tyg, du väljer detaljer och mått.

Önskar du något utöver det som finns i webbshopen – vill ha ett annat tyg, behöver hjälp med modellval, få prisförslag på ett unikt plagg osv? Tveka inte att maila oss, tillsammans skapar vi ditt önskeplagg!

Exempelbilder

Massor av inspiration och bilder finns på vår Instagramsida @lillavilda – följ oss gärna där!

Matcha barnen

Klänningar (och tröjor) till barn säljs endast i samband med beställning av vuxenplagg, kontakta oss för att beställa.

Prisexempel barnklänning:
A-linjeformad stl 122 399:-
Snurris (halvcirkel) stl 122 499:-
Snurris (helsnurr) stl 122 649:-

Några av alla härliga kundbilder