Klänningar

Våra klänningar är välsydda och designade för att hålla länge. Funkar ingen av våra storlekar? Lugn! Vi kan måttanpassa plaggen. Välj en av produkterna och du kan anpassa detaljer, tyg, fickor, klänningslängd och så vidare. Behöver du hjälp är det bara att höra av dig. Vi granskar alltid alla ordrar manuellt och återkommer med eventuella frågor från ateljén innan ordern går igenom.

Har du önskemål och behöver hjälp att välja detaljer, etc, önskar något som ej finns att välja här i webbshopen, få prisförslag på unikt plagg osv – tveka inte att maila oss. Tillsammans skapar vi din unika önskeklänning!

Vi får in nytt tyg hela tiden, aktuella Tyger ser du här.

Aktuell produktionstid hittar du under Köpvillkor – följ oss gärna på sociala medier för uppdateringar.

Vänligen observera; Nya ordrar som innehåller beställningssömnad, sys och levereras efter sommaren. För närmare info. kontakta oss. Titta gärna under Dam/färdigsytt eller besök oss i Ystad!

Plagg som är tänkta att älskas och användas i många år, är värda att vänta på om du frågar oss.

Titta gärna om det finns produkter klara för leverans under färdigsytt  eller förhandsbokningar – produkter under dessa kategorier har ett fördelaktigt pris. – Det tar längre tid för oss specialdesigna ditt plagg än om du väljer de som vi kombinerat i förväg.

Exempelbilder

Massor av inspiration och bilder finns på vår Instagramsida @lillavilda – följ oss gärna där!

Matcha barnen

Klänningar (och tröjor) till barn säljs endast i samband med beställning av vuxenplagg, kontakta oss för att beställa.

Prisexempel barnklänning:
A-linjeformad stl 122 399:-
Snurris (halvcirkel) stl 122 499:-
Snurris (helsnurr) stl 122 649:-

Några av alla härliga kundbilder