Klänningar

Välj en av våra designs och därefter önskad halsringning, ärmar, detaljer, längd etc. Fickor kan väljas till på alla klänningsmodeller vid uppsömnad. Behöver du hjälp så är det bara att höra av dig. Vi granskar alla ordrar manuellt och återkommer med eventuella frågor från ateljén innan ordern godkänns. Skicka gärna med dina mått så att vi kan dubbelkolla storleksvalet, de fasta priserna avser storlekarna i måttabellen. Behöver du hjälp, hör av dig så löser vi det.

Alla plagg sys efter beställning! Aktuell produktionstid hittar du under Köpvillkor. VI TAR ETT MYCKET BEGRÄNSAT ANTAL SÖMNADSUPPDRAG PER MÅNAD.

Går det inte att beställa uppsömnad så beror det på att ateljén är fullbokadanmäl dig gärna till vårt nyhetsmail så får du besked när vi har plats för nya sömnadsuppdrag. Plagg som är tänkta att älskas och användas i många år, är värda att vänta på om du frågar oss.

Titta gärna även under förhandsbokningar.

Önskar du något utöver det som finns i webbshopen – vill ha ett annat tyg, andra mått, behöver hjälp med modellval, få prisförslag på ett unikt plagg osv? Vi kan i mån av tid skapa ett helt unikt plagg efter dina önskemål. Dessa plagg tar längre tid att designa och sy – pris på offert. Tveka inte att maila oss, tillsammans skapar vi ditt önskeplagg!

Exempelbilder

Massor av inspiration och bilder finns på vår Instagramsida @lillavilda – följ oss gärna där!

Matcha barnen?

Klänningar (och tröjor) till barn säljs endast i samband med beställning av vuxenplagg, kontakta oss för mer information.

Några av alla härliga kundbilder