Nedandelar

Alla plagg sys efter beställning! Aktuell produktionstid hittar du under Köpvillkor – följ oss gärna på sociala medier för uppdateringar. VI TAR ETT BEGRÄNSAT ANTAL SÖMNADSUPPDRAG PER MÅNAD. Går det inte att beställa uppsömnad så beror det på att ateljén är fullbokadanmäl dig gärna till vårt nyhetsmail så får du besked när vi har plats för nya sömnadsuppdrag.

Plagg som är tänkta att älskas och användas i många år, är värda att vänta på om du frågar oss. Vi granskar alltid alla ordrar manuellt och återkommer med eventuella frågor från ateljén innan ordern går igenom. Funkar ingen av våra storlekar? Lugn! Vi kan måttanpassa om det behövs.

Önskar du något utöver det som finns i webbshopen – vill ha ett annat tyg, andra mått, behöver hjälp med modellval, få prisförslag på ett unikt plagg osv? Vi kan i ibland i mån av tid skapa ett helt unikt plagg efter dina önskemål. Dessa plagg tar längre tid att designa och sy – pris på offert. Tveka inte att maila oss, tillsammans skapar vi ditt önskeplagg!