Mössor barn & vuxna

Mjuka sköna mössor för stora och små. Sitter bra på huvudet och favoriter hos många. Mössorna är vändsydda och utan invändiga sömmar som kan skava. Väljer du ofodrad mössa är det enfärgad ekologisk bomullstrikå på insidan och vill du ha varmfodrad så har vi mjuk ullfrotte eller en lite tjockare bomullsfleece, båda är ekologiska.

Mot pristillägg kan du få ofodrade mössor vändbara med två olika trikåtyger. Även namntryck/reflextryck är möjligt.

Mössorna lagerhålls ej utan sys efterhand. Normal leveranstid 2-3 veckor från att förskottsbetalningen har registrerats.

Se tyger under stretchtyger

Mössor mäts i centimeter och anger huvudets omkrets vid öronen. Vi har angett riktlinjer för vilka storlekar som passar i olika åldrar, men det är så klart olika så mät gärna om du har möjlighet.  

Ekologiskt foder
Vi är glada över att kunna erbjuda dig ullfoder (mjuk skön ullfrotte 100% ekologisk) samt ekologisk bomullsfleece. Bomullsfleecen är gjord av 100% turkisk ekologisk bomull, Certifierad enligt Global Organic Textile Standard (GOTS). Under färgningsprocessen används enbart GOTS certifierade färger. Materialet är dyrare än vanlig fleece som de flesta vinterfodrade mössor fodras med, men bättre för miljön och bättre för dig.